Eşini öldüren ve 3 kişiyi yaralayan uzman çavuş damda yakalandı: Panik halindeydim

Adana'da eşini öldüren, bacanağını ve yoldan geçen iki kişiyi yaralayan uzman çavuş Gökhan Çelik, boş bir evin damında saklanırken yakalandı. Zanlı emniyetteki ilk ifadesinde, "Çocuğumu görmek için Adana’ya geldim. Araç içerisinde panik halindeydim. Tartışma büyüdü." dedi.

Adana'da Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, dün merkez Seyhan ilçesi Kocavezir Mahallesi Güney Kuşak Bulvarı'nda, tartıştığı eşi öğretmen Hatice Çelik'i (27) öldüren, eşinin kız kardeşiyle evli olan Murat Akdöker (30) ile olay yerinden geçen İsmail Hakkı Ağca (71) ve Can Alagöz'ü (57) de yaraladıktan sonra polisle girdiği çatışmada kendisi de bacağından yaralanan zanlı uzman çavuş Gökhan Çelik'i (29) yakalamak için çalışmalarını sürdürdü.

9566221.jpg

'PANİK HALİNDEYDİM'

Polis, Çelik’i Yeşilyuva Mahallesi’ndeki boş bir evin damında saklanırken tespit etti ve yakalayarak gözaltına aldı. Çelik'in emniyetteki ifadesinde, "Anlaşamıyorduk, çocuğumu göremedim. O konuları konuşmak ve çocuğumu görmek için Adana’ya geldim. Araç içerisinde panik halindeydim. Tartışma büyüdü." dediği öğrenildi.

9567151.jpg

Uzman çavuş Gökhan Çelik, ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Ağır yaralanan Murat Akdöker’in hayati tehlikesinin devam ettiği, seken kurşunlarla yaralanan iki kişinin durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

9566618.jpg

Hatice Çelik’in cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilerek toprağa verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN