Adana'da uzman çavuş dehşetinde yeni gelişme: Bacanağı 21 günlük yaşam savaşını kaybetti

Adana'da uzman çavuş dehşetinde yeni gelişme: Bacanağı 21 günlük yaşam savaşını kaybetti

Adana'da eşini silahla katledip bacanağını ve yoldan geçen 2 kişiyi yaraladıktan sonra damda yakalanan uzman çavuş dehşetinde yeni gelişme yaşandı. Ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alınan bacanağı Murat Akdöker, 21 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Feci olay, Adana'da 28 Haziran'da saat 12.30 sıralarında Seyhan ilçesine bağlı Kocavezir Mahallesi Güneykuşak Bulvarı'nda yaşandı. Uzman çavuş Gökhan Çelik (29), arabada tartıştığı eşi öğretmen Hatice Çelik'i (27) sırtından vurarak katledip, eşinin kız kardeşiyle evli olan Murat Akdöker'i (30) ve olay yerinden geçen İsmail Hakkı Ağca (71) ile Can Alagöz'ü yaraladı.

9693425.jpg

DAMDA YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, polisle girdiği çatışmada bacağından yaralanna uzman çavuşu, Yeşilyuva Mahallesi'ndeki boş bir evin damında saklanırken yakalayarak gözaltına aldı.

9693426.jpg

'PANİK HALİNDEYDİM'

Emniyete götürülen Gökhan Çelik’in ifadesinde, "Anlaşamıyorduk, çocuğumu göremedim. O konuları konuşmak ve çocuğumu görmek için Adana’ya geldim. Araç içerisinde panik halindeydim. Tartışma büyüdü." dediği öğrenildi.

9693423.jpg

Gökhan Çelik, ifadesinin ardından adliyeye sev edilip çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

BACANAĞI 21 GÜNLÜK YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Olayda başından vurulan Murat Akdöker, bölgedeki sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırıldı. Akdöker, 21 gün boyunca verdiği yaşam savaşını kaybetti.

9693427.jpg

Akdöker’in cansız bedeni Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN