Arka Sokaklar'da flaş ayrılık! Seyircilerin ağzı açık kaldı. 18 yılın ardından veda etti

Arka Sokaklar'da flaş ayrılık! Seyircilerin ağzı açık kaldı. 18 yılın ardından veda etti

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu devam eden yapımlarından olan Arka Sokaklar dizisi, her yeni bölümüyle izleyicileri nefes nefese bırakmaya devam ediyor. İlgiyle takip edilen fenomen dizide, son dönemde ayrılık haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Son olarak gelen haber ise herkesi şaşkına çevirdi. Arka Sokaklar'da flaş ayrılık! Seyircilerin ağzı açık kaldı. 18 yılın ardından veda etti. İşte Arka Sokaklar'a veda eden o isim...

Arka Sokaklar dizisi 18 yıldır ekranlara gelmeye devam ediyor. Her yeni bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen fenomen dizi, son dönemde ayrılık haberleri ile izleyicilerini üzmeye devam ediyor. Son olarak gelen haber ise herkesi şaşkına çevirdi. Arka Sokaklar'da flaş ayrılık! Seyircilerin ağzı açık kaldı. 18 yılın ardından veda etti.

ARKA SOKAKLAR'DA FLAŞ AYRILIK

Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu ile Şevket Çoruh'un başrollerinde yer aldığı Arka Sokaklar dizisinin sezon finali yapmasının ardından 18 yıllık yönetmeni Orhan Oğuz da ekibe veda etti.

yeni-proje-2024-06-29t104324-188.jpg

SEYİRCİLERİN AĞZI AÇIK KALDI! 18 YILIN ARDINDAN VEDA ETTİ

Arka Sokaklar dizisinden ayrılan Orhan Oğuz, X hesabından yaptığı paylaşımda "Kamuya! 18 yıl yönettiğim Arka Sokaklar dizisinden ayrıldım oyuncularıma ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim" ifadelerini kullanarak veda etti.

yeni-proje-2024-06-29t104208-701.jpg

Yapımın Instagram hesabından yapılan paylaşımda ise "18 sezon boyunca Arka Sokaklar dizimizi yöneten, hepimizin hocası, duayen Orhan Oğuz'a emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" denildi.

ARKA SOKAKLAR KAÇ YILINDA BAŞLADI?

Arka Sokaklar, Erler Film (2006-2022) ve D Media (2023-günümüz) imzalı, ilk bölümü 31 Temmuz 2006 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, senaryosunu Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul, Barkın Şenüren ve Metin Arslan'ın yazdığı polisiye, aksiyon, dram ve komedi türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. 18 yıldır (18 sezon) yayınlanan Arka Sokaklar; yayın yılı, sezon sayısı ve bölüm sayısı bakımından Türk televizyon tarihinin en uzun süren haftalık dizisidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN