CarrefourSA’dan bayram ettiren tuvalet kağıdı indirimi! Herkes 3’er 5’er tane alacak! Fiyatları öyle bir düştü ki…

CarrefourSA’dan bayram ettiren tuvalet kağıdı indirimi! Herkes 3’er 5’er tane alacak! Fiyatları öyle bir düştü ki…

CarrefourSA Temmuz ayı ile birlikte büyük indirimlerine de kaldığı yerden devam ediyor. Bir ara zamlarla sık sık gündemde yer alan tuvalet kağıtlarının fiyatı öyle bir düştü ki gören 3 ay 5'er tane alıyor. CarrefourSA'da havlu kağıt ve tuvalet kağıdı alanların yarı parası cebinde kalıyor.

CarrefourSA yeni indirimleri ile adından sıkça söz ettiriyor .Tuvalet kağıdı ve havlu peçete fiyatlarında düşüşe giden CarrefourSA, İndirimli fiyatlarla müşterileri buluşturuyor. Kısa süre devam edecek kampanyadan yalnızca CarrefourSA kart sahipleri yararlanabilecek. İndirimin duyurulması ile birlikte müşteriler akın akın markete koşmaya başladı.

CARREFOURSA KAMPANYA DETAYLARI

Oldukça geniş bir ürün yelpazesi bulunduran ve uygun fiyatlarıyla dikkat çeken CarrefourSA, Temmuz ayında yapılan büyük indirim kampanyaları ile de merak uyandırıyor. Müşterilerinin yoğun ilgisinde yer alan kampanya doğrultusunda çeşitli Temizlik Ürünleri gıda maddeleri, ve daha birçok ürün kategorisinde yeni indirimler sunulmaya devam ediyor. İndirimden yararlanmak isteyen müşterilerin CarrefourSA kart sahibi olması gerektiği belirtilirken Bu sayede alışverişten tasarruf sağlanabileceği aktarıldı.

CARREFOURSA İNDİRİM ÜRÜNLERİ

carrefoursa-tuvalet-kagidi.png

carrefour-pecete.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN