Konkordato talebi reddedildi: 33 yıllık inşaat devi iflas bayrağını çekti

Konkordato talebi reddedildi: 33 yıllık inşaat devi iflas bayrağını çekti

Türkiye'nin bilinen inşaat firmalarından Taham İnşaat, 33 yıllık geçmişinin ardından iflasını açıkladı, projeleri durduruldu.

Türkiye'nin köklü inşaat firmalarından biri olan Taham İnşaat, iflas ettiğini duyurdu. Şirketin 33 yıllık geçmişi boyunca Türkiye'nin yanı sıra Avrupa ve Afrika'da birçok önemli projeye imza attığı biliniyor.

Bursa merkezli Taham İnşaat, borçlarını yapılandırmak amacıyla konkordato talep etmişti ancak mahkeme, şirketin konkordato süresinin uzatılma talebini reddetti. Böylece Taham İnşaat'ın iflasına karar verildi ve tüm faaliyetleri durduruldu. Şirketin Türkiye, Avrupa ve Afrika'daki projeleri ise yarım kaldı.

bursa.jpg

1991 yılında kurulan Taham İnşaat, konut, otel, ofis binaları ve altyapı projeleri gibi geniş bir yelpazede faaliyet gösteriyordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN