Kayınvalidesini önce terlikte dövdü sonra araba ile çarptı!

Mardin'de S.D.Ç., ablasıyla önünü kestiği kayınvalidesi Neriman Çekin’i (57), ayağından çıkardığı terlikle darbedip, ardından bindiği otomobille çarparak yaraladı. O anlar kameraya yansıdı.

Olay, Mardin'in Artuklu ilçesi 13 Mart Mahallesi Emniyet Caddesi'nde meydana geldi. S.D.Ç., sokakta yürüyen kayınvalidesi Neriman Çekin’in önünü otomobille kesti. Ardından ablasıyla birlikte otomobilden inen S.D.Ç., ayağından çıkardığı terlikle Çekin’i darbetti.

manset-foto.jpg

OTOMOBİLİ ÜZERİNE SÜRDÜ

S.D.Ç., daha sonra bindiği otomobilini Çekin’in üzerine sürüp çarptı. Yere düşen Çekin yaralanırken, S.D.Ç. tekrar otomobilden indi. Bir süre bekledikten sonra bölgeden uzaklaştı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Neriman Çekin, hastaneye kaldırılıp tedaviye alındı. Ayağında ve kolunda kırıklar oluşan Çekin, tedavisinin ardından taburcu edildi. Gözaltına alınan S.D.Ç. ise küçük yaşta çocuğu olduğu için ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

999999.jpg

Gelininin serbest bırakılmasını tepki göstererek Çekin, oğlunun gelini ile 3 yıl önce internette tanıştığını ifade ederek genç kadının normal olmadığını söyledi. Gelininin kendisini daha öncede dövdüğünü belirten Neriman Çekin, olaydan sonra bir daha kendisiyle görüşmediğini belirtti.

Oğlunun15 gün önce izne geldiğini belirten Çekin "Biz dahil olmadık, onlar birbirleriyle görüştüler." dedi. Olay günü gelininin kendisini aradığını anlatan Çekin, S.D.Ç'nin kendisine çok ağır hakaretler ve küfürler ettiği için emniyete başvurduklarını belirtti.

Hakimlere, savcılara seslenen Neriman Çekin "Ben acılar içindeyken bu kadın nasıl oluyor da elini kolunu sallayarak dışarıda geziyor?” dedi. S.D.Ç. ise iddialarla ilgili açıklama yapmak istemediğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN