Kredi kartlarında yeni dönem resmen başlıyor

Kredi kartlarında yeni dönem resmen başlıyor

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, kredi kartlarında temassız ödeme limitinin 1 Temmuz 2024'ten itibaren değişeceğini duyurdu.

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, kredi kartlarında temassız ödeme limitinin değişeceğini duyurdu. Babuşcu, yeni düzenlemenin 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren yürürlüğe gireceğini belirtti.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) bankalara gönderdiği yazıya göre, temassız ödemelerde şifresiz işlem limiti, 1 Temmuz 2022'de 750 liradan 1500 liraya çıkarılmıştı. Şimdi ise bu limit, 1 Temmuz 2024 itibarıyla yeniden düzenlenecek.

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, konuya ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımında, "Temassız kartlarla yapılan ödemelerde yeni işlem limiti 1 Temmuz itibarıyla 1500 TL olarak belirlenmiştir" ifadesini kullandı. Ayrıca, birçok banka da müşterilerine bu konuda bilgilendirme mesajları göndermiş durumda.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN