Dünyaca ünlü şarkıcı döner hastası çıktı! Klibini bile o dükkanda çekmiş: Satışları resmen patladı

Dünyaca ünlü şarkıcı döner hastası çıktı! Klibini bile o dükkanda çekmiş: Satışları resmen patladı

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift, döner hastası çıktı! Klibinin çekimi bile o dükkanda yapılmış! Satışlar resmen patladı...

2023'te "Yılın Kişisi" seçilen ve başarılarıyla sıkça gündeme gelen Taylor Swift, Eras dünya turnesi kapsamında Londra’ya geldi. Ünlü şarkıcının favori kebapçısı ise Kentish Delight adlı mekan oldu.

FAVORİSİ TAVUK DÖNER

resim-2024-06-29-105629237.png

Dükkanın sahibi Ahmed Khan, Taylor Swift’in sık sık buradan sipariş verdiğini belirterek, "Sevgilisi Joe Alwyn, buranın en iyi kebapçı olduğunu biliyordu ve Taylor’a da tanıtmak istedi" dedi. Swift’in favorisi, salata ve ekstra sarımsak soslu tavuk döner.

KLİBİNİ KEBAPÇIDA ÇEKTİ

resim-2024-06-29-105719012.png

Taylor Swift, Ed Sheeran ve Future ile birlikte seslendirdiği "End Game" (2017) şarkısının bazı sahnelerini bu kebapçıda çekerek mekanı daha da özel hale getirdi. Ünlü şarkıcının sevgisi, kebapçının popülerliğini artırdı ve satışlarında büyük bir artış sağladı.

VIP BİLET TEKLİFİ REDDEDİLDİ

Dükkan sahibi Ahmed Khan, Swift’in kendisine VIP konser bileti teklif ettiğini ancak yoğun iş temposu nedeniyle bu teklifi geri çevirdiğini ifade etti.

“ÇOK MÜTEVAZI”

Khan, Taylor Swift hakkında "Ünlü biri gibi davranmıyor. Çok mütevazı ve herkesle sohbet ediyor" diyerek övgüyle bahsetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN