Şok Market ünlü şirketin tüm hisselerini alıyor! Borsada yatırımı olanlar dikkat: Artık işlem görmeyecek

Şok Market ünlü şirketin tüm hisselerini alıyor! Borsada yatırımı olanlar dikkat: Artık işlem görmeyecek

Şok Marketler, ünlü şirketin tüm hisselerini satın alıyor! Borsada yatırımı olanlar dikkat! Artık borsada işlem görmeyecek...

Türkiye’nin önde gelen market zincirlerinden Şok Marketler, tamamına sahip olduğu Future Teknoloji Ticaret A.Ş. ile birleşme kararı aldı. Bu stratejik birleşme, 12 Haziran 2024'te yönetim kurulunun onayıyla resmileşti ve 28 Haziran 2024’te Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvuru yapıldı.

TOPLAM SERMAYE 593 MİLYON

Şok Marketler halka arz ediliyor | Ekonomi Haberleri

Birleşme, kolaylaştırılmış usulle devralma yöntemiyle gerçekleştirilecek. Bu süreçte, Şok Marketler Future Teknoloji’nin tüm hisselerini devralacak ve bu hisseler borsada işlem görmeyecek. Birleşmenin ardından şirketin toplam sermayesi 593.290.008 TL’ye ulaşacak, bu da firmanın finansal gücünü artırarak operasyonel kapasitesini genişletecek.

Birleşmeye esas alınan finansal tablo tarihi ise 31 Aralık 2023 olarak belirlendi. Şirket, birleşmenin tüm detaylarını Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden kamuoyuyla paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN