Sertab Erener: Eurovision'dan döndüğümden beri sağlık sorunlarıyla boğuşuyordum

Sertab Erener: Eurovision'dan döndüğümden beri sağlık sorunlarıyla boğuşuyordum

21 yıl aradan sonra Eurovision Şarkı Yarışması'nda sahne alarak büyük bir dönüş yaşayan Sertab Erener, sağlık sorunları nedeniyle Haziran ayında planlanan bazı konserlerini iptal etmek zorunda kaldı. Erener, İsveç'teki Eurovision Yarı Finali'nden dönüşünün ardından bir aydır sağlık problemleriyle boğuştuğunu söyledi.

2003 yılında Türkiye'ye Eurovision birincilik getiren "Everyway That I Can" şarkısıyla İsveç'te unutulmaz bir performans sergileyen Sertab Erener, sağlık sorunları nedeniyle bazı konserlerini iptal etmek zorunda kaldı.

Erener, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İsveç'teki Eurovision Yarı Finali'nden dönüşünün ardından bir aydır sağlık problemleriyle boğuştuğunu belirtti.

ll.jpg

"EUROVISION'DAN BERİ SAĞLIK SORUNLARIYLA BOĞUŞUYORDUM"

Erener, "İsveç'teki Eurovision Şarkı Yarışması'nın yarı finalinden döndüğüm günden bugüne yani bir aydır talihsiz sağlık sorunlarıyla boğuşuyordum. Malesef bu süreçte haziran konserlerinin bazılarını ileri tarihlere, bazılarını ise iptal etmek zorunda kaldım. Ve çok üzgünüm" dedi.

Şarkıcı sözlerine "Detaya girmeden söyleyeyim ama ciddi bir nedenim olmasaydı inanın ne olursa olsun konser iptal etmezdim. Şimdi çok şükür artık kendimi iyi hissediyorum ve sizlerle konserlerde buluşacağımız için çok mutluyum. Çok yakında 5 Temmuz'da dinleyeceğiniz yeni şarkı 'Bi Polar' ve en sevdiğiniz şarkılarla sahnede buluşmak üzere" diye devam etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN