Okan Buruk'un hayalindeki futbolcuydu! Fenerbahçe 30 milyon euroluk yıldız ile masaya oturdu. Mourinho bizzat istedi

Okan Buruk'un hayalindeki futbolcuydu! Fenerbahçe 30 milyon euroluk yıldız ile masaya oturdu. Mourinho bizzat istedi

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde çalışmalara başlayan sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi sürüyor. Kadrosunu genişletmek isteyen Kanarya'dan yılın transfer çalımı geldi. Uzun zamandır Galatasaray'ın radarında olan yıldız oyuncu çubuklu formaya giyecek. Okan Buruk'un hayalindeki futbolcuydu! Fenerbahçe 30 milyon euroluk yıldız ile masaya oturdu. Mourinho bizzat istedi.

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması başladı. Takımdan birçok ismin ayrılacağı gündeme gelirken sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Uzun zamandır Galatasaray'ın gündeminde olan yıldız futbolcu kararını verdi. Okan Buruk'un hayalindeki futbolcuydu! Fenerbahçe 30 milyon euroluk yıldız ile masaya oturdu. Mourinho bizzat istedi. Başkan Ali Koç özel jetiyle İstanbul'a getiriyor.

OKAN BURUK'UN HAYALİNDEKİ YILDIZ GİDİYOR

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Yeni sezon öncesi Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile çalışmalara devam eden sarı-lacivertli ekipte sürpriz haberler peş peşe geliyor. Fotospor'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Youssoufa Moukoko için Dortmund'un kapısı çalındı.

yeni-proje-2024-06-28t074153-757.jpg

FENERBAHÇE 30 MİLYON EUROLUK YIDLIZI ALIYOR

Batshuayi defteri henüz açılmadığı dönemde Okan Buruk'un "imkan varsa alalım" dediği Youssoufa Moukoko için Dortmund'un kapısı çalındı. Alman ekibi Beşiktaş'ın da istediği Sebastian Haller ile beraber Nuri Şahin tarafından "satılabilir" raporu verilen Moukoko için Fenerbahçe ilk hamlesini yaptı. Alman ekibiyle menajerler aracılığıyla temas kurdu.

yeni-proje-2024-06-28t074209-101.jpg

Jose Mourinho'nun 2022'de bir türlü beklenen patlamayı yapamadığı için "kendisini bulması için yeni bir takımda şansını denemesi gerekiyor" dediği Kamerun asıllı golcü için Fenerbahçe'nin hedefi bonservisini en doğru şartlarda almak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN