Beşiktaş'tan yılın transfer müjdesi! Hasan Arat yıldız oyuncuyu Messi'nin yanından alıp getirecek: Rafa Silva devreye girdi

Beşiktaş'tan yılın transfer müjdesi! Hasan Arat yıldız oyuncuyu Messi'nin yanından alıp getirecek: Rafa Silva devreye girdi

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Şampiyonluk yarışı içinde olmak isteyen siyah-beyazlılar transfer sürecini hızlandırmış durumda. Özellikle defans hattını güçlendirmek isteyen Kara Kartal turnayı gözünden vurdu. Beşiktaş'tan yılın transfer müjdesi! Hasan Arat yıldız oyuncuyu Messi'nin yanından alıp getirecek. Rafa Silva devreye girdi. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü performansını geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Takıma birçok takviye yapılırken son olarak Rafa Silva transferi gerçekleştirildi. Hızını kesmeyen siyah-beyazlılar bombayı patlattı. Beşiktaş'tan yılın transfer müjdesi! Hasan Arat yıldız oyuncuyu Messi'nin yanından alıp getirecek. Rafa Silva devreye girdi.

BEŞİKTAŞ'TAN YILIN TRANSFER MÜJDESİ

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Şampiyon olmak için güçlü bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlılarda transfer mesaisi tam gaz devam ediyor. Gelen son haber ise taraftarları heyecana boğacak. Fotospor'da yer alan habere göre Beşiktaş, Boca Juniors tarafından sözleşmesini yenilemediği için kadro dışı bırakılan Nicolas Valentini radarına aldı.

yeni-proje-2024-06-29t090004-148.jpg

HASAN ARAT YILDIZ OYUNCUYU MESSI'NİN YANINDAN ALIP GELİYOR!

Tecrübeli stoper açığını Gabriel Paulista ile kapatan Beşiktaş'ın yeni gündemi sol ayaklı stoper. Her ne kadar Mats Hummels konuşuluyor olsa da siyah-beyazlılar daha genç, daha dinamik, daha atletik ve daha potansiyelli bir sol stoper arıyor. Siyah-beyazlıların, Valentini'yi ikna ettiği Aralık ayında sözleşmesi bitecek ve bedelsiz ayrılacak olmasına rağmen Boca Juniors'un az da olsa para kazanma ihtirasının işleri zorlaştırdığı belirtildi.

yeni-proje-2024-06-29t090021-852.jpg

van Bronckhorst'un sözleşme yenilemediği için kadro dışı bırakılmadan önce Arjantin Milli Takımı'na da seçilen Valentini'ye çok inandığı gelen bilgiler arasında.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN