EURO 2024: İspanya çeyrek finalde

EURO 2024: İspanya çeyrek finalde

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. İspanya, son 16 turunda Gürcistan'ı 4-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. İspanya, çeyrek finalde Almanya ile karşılaşacak.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. Son 16 turu maçında İspanya ile Gürcistan kozlarını paylaştı.

Resim

Turnuvanın favorilerinden İspanya, 18. dakikada Gürcistan karşısında Le Normand'ın kendi kalesine attığı golle yenik duruma düştü. Ancak Boğalar, maçın kalan bölümünde şov yaptı. 39. dakikada Rodri ile skorda dengeyi sağlayan İspanya, 51. dakikada Fabian Ruiz ile öne geçti. İyi oyununa devam eden İspanya, 75'te Nico Williams ile aradaki farkı ikiye çıkardı. Maçın skorunu ise Dani Olmo belirledi.

İspanya, Gürcistan engelini 4-1'le geçerek çeyrek finale yükselmeyi başardı. İspanya, çeyrek finalde Almanya ile karşılaşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN