Trabzonspor'dan tepki toplayan anlaşma! 35 yaşındaki Nwakaeme'nin maaşı dudak uçuklattı...

Trabzonspor'dan tepki toplayan anlaşma! 35 yaşındaki Nwakaeme'nin maaşı dudak uçuklattı...

Yeni sezonda şampiyonluk yarışında olmayı hedefleyen Trabzonspor, eski yıldızı Nwakaeme ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 35 yaşındaki golcü oyuncuya 2 yılık sözleşme üzerinden verilecek ücret bordo-mavili taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Abdullah Avcı yönetiminde bir yandan yeni sezon çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, bir yandan da transfer dönemindeki harekatını sürdürüyor. Bordo-mavili ekip, eski yıldızı Anthony Nwakaeme ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 35 yaşındaki golcü oyuncunun maaşı bordo-mavili taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram ,Ozan Tufan ve Cihan Çanak'ı kadrosuna katan Karadeniz ekibi bu kez de Anthony Nwakaeme ile sözleşme imzaladı.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Nwakaeme ile 2 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi.

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

35 yaşındaki golcü oyuncu bordo-mavili ekipten yıllık net 1 milyon 575 bin euro garanti ücret ile 500 bin euro imza parası kazanacak.

Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetiminin 35 yaşındaki golcü oyuncu ile 2 yıllık 4 milyon euro üzerinden anlaşma sağlaması özellikle sosyal medyadaki bordo-mavili taraftarların tepkisini topladı.

Resim

Karadeniz ekibi, Nwakaeme transferi için yaptığı açıklamada "Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya her bir sezon için 1 milyon 575 bin avro garanti ücret ve 500 bin avro imza ücreti ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının yüzde 2,9'u oranında ödeme yapılacaktır." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN