İHH'dan Samsun'da 120 gönüllüyle deprem ve afete karşı büyük tatbikat!

İHH Afet Yönetimi Başkanlığı, Samsun'da 15 ilden 120 gönüllünün katılımıyla geniş çaplı bir arama kurtarma tatbikatı düzenledi. Deprem ve afetlere hazırlık amacıyla düzenlenen tatbikatta, ekipler farklı senaryolarda arama kurtarma becerilerini geliştirdi. İHH ekipleri, afetlerde aktif rol alarak önemli katkılar sağlıyor ve düzenli eğitimlerle müdahale kapasitelerini artırıyor.

İHH Afet Yönetimi Başkanlığı, Samsun'da 15 ilden 120 gönüllünün katılımıyla geniş çaplı bir arama kurtarma tatbikatı düzenledi. Olası deprem ve afetlere hazırlık amacıyla gerçekleştirilen tatbikatta, ekipler enkaz, su üstü, doğa ve dere yatağı gibi farklı senaryolarda arama kurtarma becerilerini geliştirdi.

İHH ekipleri, yaşanan her türlü afette aktif rol alarak arama kurtarma çalışmalarına önemli katkılar sağlıyor. Bu yıl Kahramanmaraş depremi başta olmak üzere Fas, Libya, Afganistan ve Çanakkale'deki afetlerde de görev alan ekipler, düzenli eğitimler ve tatbikatlarla müdahale kapasitelerini sürekli artırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN