Galatasaray'da sürpriz ayrılık: Büyük umutlarla transfer edilmişti: İngiltere'ye gidiyor...

Galatasaray'da sürpriz ayrılık: Büyük umutlarla transfer edilmişti: İngiltere'ye gidiyor...

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, geçen yıl yaz transfer döneminde büyük umutlarla kadrosuna kattığı golcü oyuncu ile yollarını ayırma kararı aldı.

Transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Yeni sezonda hayata geçmesi beklenen yeni yabancı kuralı nedeniyle kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı planlayan sarı-kırmızılı ekipte ilk yolcu belli oldu.

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu 102 puan ile şampiyon olarak tamamlayarak unutulmaz bir başarıya imza atan Galatasaray, bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da yollarını ayıracağı oyuncuları belirlemeye çalışıyor. Bu doğrultuda sarı-kırmızılı ekipte ilk yolcu belli oldu.

Fotomaç'ın İngiliz basınından derlediği habere göre; Sarı-kırmızılı ekip, geçen sezon yaz transfer döneminde büyük umutlarla kadrosuna kattığı Wilfried Zaha ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Wilfried Zaha, Çayırbaşı Stadı'nda sezon hazırlıklarına başladı

Premier Lig'den Crystal Palace, West Ham United ve Wolverhampton'ın Zaha'yı kadrosuna katmayı planladığı öne sürüldü. Golcü oyuncunun İngiltere'ye dönme konusunda istekli olduğu öne sürülürken Zaha'nın İngiltere'ye dönmesi halinde maaşında büyük bir düşüşü kabul etmek zorunda olduğu ileri sürüldü.

Güncel piyasa değeri 11 milyon euro olan 31 yaşındaki golcü oyuncu, sarı-kırmızılı forma altında 42 karşılaşmada görev alırken 10 gol 5 asiste imza atarak hayal kırıklığı yarattı. Yıldız oyuncunun sarı-kırmızılı ekipten ayrılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN