Paraşütleri hazırlayın, çok sert düşecek! Atilla Yeşilada'dan küçük yatırımcıya çarpıcı uyarı

Paraşütleri hazırlayın, çok sert düşecek! Atilla Yeşilada'dan küçük yatırımcıya çarpıcı uyarı

Borsanın çok sert düşeceği uyarısında bulunan ekonomist Atilla Yeşilada, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in hazırlık içinde olduğunu ileri sürdü. İşte detaylar...

Ekonomist Atilla Yeşilada, Borsa İstanbul'un çok sert düşeceği konusunda yatırımcıları uyardı. Ünlü ekonomist, "Paraşütleri hazırlayın, çok sert düşecek" şeklinde değerlendirmede bulundu.

SERT SATIŞ BEKLENTİSİ VAR

HalkTV'de yer alan habere göre, borsanın 10.800 seviyelerinden 10.000 seviyelerine gerilediğini belirten Atilla Yeşilada, sert satış beklentisi olduğunu vurguladı. Atilla Yeşilada, muhtemelen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından uzun süredir basında tartışılan ancak detayları net olmayan bir vergi paketinin açıklanabileceğini dile getirdi.

"DÜZELTME TRENDİ BAŞLAYABİLİR"

Atilla Yeşilada, "Bu durum, borsada kazançların realize edilmesine veya düzeltme trendinin yeniden başlatılmasına neden olabilir" değerlendirmesinde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN