Otel fiyatları artınca talep patladı! 10 Bin TL'ye tatil yapmanın ucuz yolu: Artık randevuyla yapılıyor

Otel fiyatları artınca talep patladı! 10 Bin TL'ye tatil yapmanın ucuz yolu: Artık randevuyla yapılıyor

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte herkesi tatil heyecanı da sardı. Ancak otel fiyatlarındaki artış vatandaşı daha ekonomik olan tatil alternatiflerine yönlendirince o sektörde talepler patladı. İşte, uygun fiyatlı tatil arayanların yeni tercihi…

Yaz ayları geldi, sıcaklıklar kendini gösterdi vatandaş tatil planlarına başladı. Fakat oteller bu sene çok yüksek fiyatlardan açılış yapınca vatandaş da otel yerine daha ekonomik olan kamp yerlerini tercih etmeye başladı. Böylece hem tatillerini uyguna getirirken hem de farklı farklı yerlerde konaklama imkanı buluyorlar.

kamp-turizmine-ilgi-artti.jpg

4 KİŞİLİK AİLEYE 10 BİN TL’YE TATİL FIRSATI SUNUYOR

Türkiye’de bu yıl özellikle çadır turizminde büyük bir artış söz konusu. Bu artıştan dolayı çadır üreticileri de taleplere yetişmekte zorlanıyor. Artan talepler ve fiyatlarla ilgili İHA muhabirine bilgi veren Özarı Branda sahibi Mehmet Balarası, "Türkiye şartlarında şöyle bir problem var. İnsanlar artık otellere 100 ile 150 bin TL arasında değişen rakamları vermek istemiyor. 4 kişilik bir aile Türkiye’nin neresine giderse gitsin bu rakamlar ortaya çıkıyor. Ama alternatif olan çadırla tatil yapmak isterse bir aile bu rakam 10 bin TL’ye kadar düşüyor. Bu şekilde olduğu zaman daha kaliteli bir yaşam ortaya çıkıyor. Ayrıca istediğiniz yere kurabiliyorsunuz. Bir manzara derdiniz bulunmuyor. Sadece ekstra kamp yerlerine ücret ödüyorsunuz. Hem de bir seferlik bu parayı vermiş oluyorsunuz. Çünkü bu çadırlar bir kere alınıp kullanıldıktan sonra atılmıyor. Türkiye’de her zaman bir evde depremde kullanabileceği bir çadır olmalı” ifadelerini kullandı.

kamp-turizmine-ilgi-artti-1.jpg

İSTER YAZ TATİLİNDE İSTER KIŞ…

Çadırların su geçirmez malzemelerden yapıldığını ve bu sayede yaz ve kış tatillerinde kullanılabileceğini söyleyen Balarısı, “Bizim artımız hem brandanın kendi kumaşları bizde olduğu için hem de kendimiz branda ürettiğimiz için çadırların hiç birinde alttan böcek, sinek ve haşerelerin girmesi söz konusu değil. Ürünlerde sineklik bulunuyor. Ürünlerimiz aynı zamanda su da geçirmediği için yaz kış kullanılabilecek ürünler. Türkiye’de çadır çok fazla rağbet görüyor. Kamp ülkemizde şu anda çok revaçta olan bir aktivite bu yüzden çok fazla talep var. Çünkü sadece kampa giderken değil bir sahil kenarında bile kahve içerken bu çadırların yan kitlerini çıkartarak vatandaşlar kullanabiliyor. Yaz ayında gelen büyük talebe yetişmekte çok zorlanıyoruz. Çadır isteyen müşterilerimize 2 ay sonrasına tarih veriyoruz. Daha önceden sipariş veren müşterilerimizin ürünlerini tedarik ediyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN