İmamoğlu'ndan bakan olarak atanan Kurum'a başarı mesajı

İmamoğlu'ndan bakan olarak atanan Kurum'a başarı mesajı

İBB Başkanı İmamoğlu, yeniden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na atanan Kurum'a yeni görevinde başarı diledi. Sosyal medyadan mesaj paylaşan İmamoğlu, "Yerel seçimde İstanbul’da yarıştığımız Sayın Murat Kurum’a yeniden atandığı Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı görevinde üstün başarılar diliyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'de, görevinden alınan ve yeni atanan bakanlar belli oldu.

Fahrettin Koca ve Mehmet Özhaseki affını talep ederken Sağlık Bakanlığı'na İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı'na ise Murat Kurum atandı.

İMAMOĞLU'NDAN KURUM'A BAŞARI MESAJI

Murat Kurum, Özhaseki'den önceki Çevre Bakanlığı görevini de üstlenmişti. Kurum aynı zamanda, son yerel seçimde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun AK Parti adayı olarak karşısında yarışan isimdi.

İmamoğlu, Kurum'un bakanlığa atanması sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

İmamoğlu, paylaşımında "İstanbul Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun Sağlık Bakanı olmasını tebrik eder yeni görevinde başarılar dilerim. Ayrıca yerel seçimde İstanbul’da yarıştığımız Sayın Murat Kurum’a da yeniden atandığı Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı görevinde üstün başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN