Filmlik senaryo! Korkudan eve hırsız girdi dedi: Kameralar gerçeği ortay çıkardı

Kocasın korktuğu için film senaryolarını aratmayan senaryo yazan kadın! Korkudan eve hırsız girdi dedi. Tüm mahalle ayağa kalktı, incelemeler başlatıldı. Kameralar gerçeği ortay çıkardı İşte detaylar...

Antalya'nın Manavgat ilçesi Şelale Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay, gerçeklerin ortaya çıkmasıyla farklı bir boyut kazandı. 3532. Sokak'ta bulunan bir evde, Ayşe Demirtaş isimli kadın, maskeli bir hırsız tarafından darp edilip altınlarının çalındığını iddia etmişti.

HIRSIZLIK VE DARP İDDİASI

Olay, Ayşe Demirtaş'ın 1.5 yaşındaki kızıyla birlikte evde bulunduğu sırada kapının çalınmasıyla başladı. Demirtaş, kendisini kargocu olarak tanıtan bir kişinin kapıyı açar açmaz kendisine saldırdığını, başını duvara çarptığını ve çocuğunu kaçırmakla tehdit ederek altınların yerini öğrenip çaldığını belirtti. Olay yerine gelen Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve sağlık ekipleri, kadını tedavi için hastaneye götürdü.

KAMERA KAYITLARI GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

Olayın ardından Asayiş Büro ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemelerde, genç kadının tarifine uyan kimsenin sokağa veya ikamete girmediği belirlendi. Bu durum, olayın doğruluğuna dair şüpheleri artırdı.

Hastanedeki tedavisinin ardından emniyete götürülen Ayşe Demirtaş, burada olayın ciddiyetinin farkına vararak itiraflarda bulundu. Genç kadın, evde söylediklerinin doğru olmadığını, eşinin bilgisi dışında yaptığı kredi kartı harcamalarını gizlemek için böyle bir yola başvurduğunu itiraf etti. Demirtaş, 20 bin TL'lik kredi kartı borcunu ödeyemediği için bu sahte hırsızlık senaryosunu kurguladığını söyledi.

Ayşe Demirtaş hakkında yalan beyanda bulunmaktan adli işlem yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN