Galatasaray Belçikalı yıldıza göz dikti! Okan Buruk alın emrini verdi. Dursun Özbek 20 milyon euroluk yıldızı getiriyor

Galatasaray Belçikalı yıldıza göz dikti! Okan Buruk alın emrini verdi. Dursun Özbek 20 milyon euroluk yıldızı getiriyor

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme uzatan sarı-kırmızılı ekip, yaz transfer dönemini iyi geçirmek istiyor. Birçok yıldız ile anlaşmaya varan Aslanlardan sürpriz bir gelişme daha yaşandı. Galatasaray Belçikalı yıldıza göz dikti! Okan Buruk alın emrini verdi. Dursun Özbek 20 milyon euroluk yıldızı getiriyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da transfer mesaisi sürüyor. Defans hattını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılarda sürpriz bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Galatasaray Belçikalı yıldıza göz dikti! Okan Buruk alın emrini verdi. Dursun Özbek 20 milyon euroluk yıldızı getiriyor.

GALATASARAY BELÇİKALI YILDIZA GÖZ DİKTİ

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Okan Buruk'un talimatları doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar bombayı patlattı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest forması giyen Orel Mangala'yı radarına aldı. Aslan'ın Belçikalı orta saha oyuncusunun menajeriyle kısa süre içerisinde temas kuracağı ve durumu hakkında bilgi alacağı ifade ediliyor.

yeni-proje-2024-07-02t122936-559.jpg

OKAN BURUK ALIN EMRİNİ VERDİ! DURSUN ÖZBEK 20 MİLYON EUROLUK YILDIZI GETİRİYOR

Şartların oluşması halinde 26 yaşındaki yıldız oyuncu için Ada ekibine teklifte bulunacağı da gelen haberler arasında. Mangala geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Fransız ekibi Lyon'da kiralık olarak geçirdi.

yeni-proje-2024-07-02t122955-688.jpg

Yıldız futbolcu çıktığı 12 maçta 2 gol kaydetti. Yetenekli orta saha oyuncusunun İngiliz ekibiyle olan kontratı 2026 yılında sona erecek. Galatasaray'ın yakından ilgilendiği oyuncuya 20 milyon Euro değer biçiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN