İstanbul'da caddeler mahşer yeri olacak! Trafiğe çıkanlara kötü haber: 4 gün boyunca kapatılıyor

İstanbul'da caddeler mahşer yeri olacak! Trafiğe çıkanlara kötü haber: 4 gün boyunca kapatılıyor

İstanbul’da yaşayan milyonlarca vatandaşa kötü bir haber verildi. Caddeler adeta mahşer yerine dönecek. Dört gün boyunca kapatılacağı ve trafiği etkileyeceği öğrenildi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından D-100 kara yolunun Haliç Köprüsü kesiminde asfalt yenileme çalışması yapılacak. Asfalt yenileme çalışmalarından dolayı söz konusu bölgenin trafiğe kapatılacağı öğrenildi. Bölgede yaşayanları yakından ilgilendiren bu durumun 4 gün süreceği belirtildi. İşte detaylar…

yeni-proje-10.jpg

4 GÜN BOYUNCA KAPALI OLACAK

Dünya’da yer alan habere göre eskiyen ve yer yer sürüş konforunu etkileyen yoldaki asfaltın değiştirilmesi için yapılacak olan çalışma saat 23.00’te başlayacak ve 8 Temmuz saat 05.00’a kadar sürecek. Çalışmanın ilk gününde metrobüs yolundaki asfalt sökülecek, işlem tamamlandığında yola yeni ve dayanımı yüksek asfalt serilecek.

Trafik akışı, Ulaşım ve Trafik Komisyonu (UTK) kararı kapsamında gereken uyarıcı ve trafik işaret levhaları kullanılarak sağlanacak.

yeni-proje-11.jpg

TRAFİĞE KAPALI OLACAK YOLLAR

Yol çalışması boyunca D-100 kara yolu Haliç orta köprüsünün Kadıköy istikameti trafiğe kapalı olacak. Bölgede trafik sirkülasyonunun yan yoldan sağlanması planlanırken, Beylikdüzü yönü ise çalışmadan etkilenmeyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN