Mıknatıs balıkçılığı yaparken tuttuklarına kendileri de inanamadı! Polisin onayıyla alıp eve götürdüler

Mıknatıs balıkçılığı yaparken tuttuklarına kendileri de inanamadı! Polisin onayıyla alıp eve götürdüler

Gölde mıknatıs balıkçılığı yapan iki kişi, içinde yüklü para olan bir kasa buldu. Polise giden ikili, polisin onay vermesiyle parayı aldı. İşte detaylar...

James Kane ve Barbie Agostini, ABD'nin New York kenti Queens semtinde bulunan Meadows Corona Park'ındaki göle, ucuna mıknatıs bağlı bir ip fırlattı.

POLİS, PARAYI ALMALARINA İZİN VERDİ

Kasayı açan ikili, zarar görmüş 100 dolarlık banknotlarla dolu oluğunu gördü.

Gerçekgündem'de yer alan habere göre, polisin kendilerine paranın herhangi bir suçla bağlantılı olmadığını söylediğini ve parayı ellerinde tutmalarına izin verdiklerini anlattılar.

James Kane, "Daha önce de birçok kez kasa bulmuştuk. Paraları gördüm ve bu mümkün değil dedim" diye konuştu. Barbie Agostini, kasanın kime ait olduğunu belirleyecek bir kimlik bulamadıklarını kaydetti.

SAVAŞTAN KALMA EL BOMBALARI BULDULAR

Mıknatıs balıkçılığında, göl ve nehirlere ucuna güçlü bir mıknatıs bağlı bir ip atılıyor.

İkili, koronavirüs pandemisi sırasında hobi olarak başladıklarını ve daha önce İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma el bombaları 19. yüzyıldan kalma silahlar ve bir motosiklet bulduklarını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN