MSB'den Karabük'teki orman yangınına ilişkin açıklama: İki helikopterle müdahale ediliyor

MSB'den Karabük'teki orman yangınına ilişkin açıklama: İki helikopterle müdahale ediliyor

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Karabük'te çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait 2 helikopterle destek sağlıyor.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamaya göre, Karabük'ün Ovacık ilçesindeki Soğanlı bölgesinde meydana gelen orman yangınına müdahale çalışmaları devam ediyor.

YANGIN SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

MSB, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait 2 adet AS-532 Cougar helikopteri yangın söndürme operasyonları için görevlendirdi. Helikopterler, yangının kontrol altına alınması ve söndürme çalışmalarında önemli bir rol üstleniyor.

VATANDAŞLARIN GÜVENLİĞİ TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜLÜYOR

Olay yerine hızla intikal eden helikopterler, yangın bölgesine su bırakma ve koordinasyon faaliyetlerine destek sağlıyor. MSB'nin koordinasyonunda yürütülen bu operasyon, yangının etkilerini minimize etmek ve bölgedeki vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla titizlikle sürdürülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN