Fenerbahçe'den Atletico Madrid'e dev transfer! Simeone 24 yaşındaki yıldızı ısrarla istiyor. 40 milyon euro ödeyecekler

Fenerbahçe'den Atletico Madrid'e dev transfer! Simeone 24 yaşındaki yıldızı ısrarla istiyor. 40 milyon euro ödeyecekler

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşan sarı-lacivertlilerde, takımdan kimlerin kalıp gideceği merak konusu oldu. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Fenerbahçe'den Atletico Madrid'e dev transfer! Simeone 24 yaşındaki yıldızı ısrarla istiyor. 40 milyon euro ödeyecekler. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun talimatlarıyla harekete eden Kanarya'dan ilk haber geldi. Fenerbahçe'den Atletico Madrid'e dev transfer! Simeone 24 yaşındaki yıldızı ısrarla istiyor. 40 milyon euro ödeyecekler.

FENERBAHÇE'DEN ATLETICO MADRID'E DEV TRANSFER

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Şampiyonluk için güçlü bir kadro kurmak isteyen sarı-lacivertlilerde ilk ayrılık haberi geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'na Atletico Madrid'in de talip olduğu iddia edildi. Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, milli yıldızı kadrosunda görmek istiyor.

yeni-proje-2024-07-04t130235-843.jpg

SIMEONE 24 YAŞINDAKİ YILDIZ İÇİN 40 MİLYON EURO ÖDEYECEK

Haberde Arjantinli çalıştırıcının Ferdi'yi sol bekte kullanmayı düşündüğü ve Thomas Lemar, Rodrigo Riquelme ya da Samuel Lino'nun olmadığı durumlarda sol kanat veya 10 numara pozisyonunda da şans verebileceği vurgulandı. A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024'te ilerlediği sürece Ferdi Kadıoğlu'nun bonservis bedelinin artacağı ve Atletico Madrid'in bu durumun farkında olduğu belirtildi.

yeni-proje-2024-07-04t130255-099.jpg

Ferdi Kadıoğlu, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 51 maça çıktı. Milli yıldız, 3 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN