Valentin Rosier Bşiktaş taraftarını adeta çıldırttı! Öyle bir şey yaptı ki...

Valentin Rosier Bşiktaş taraftarını adeta çıldırttı! Öyle bir şey yaptı ki...

Geçen sezon Fenerbahçe yenilgisi sonrasında kadro dışı bırakılan, kış transfer döneminde de Nice'e kiralanan Rosier, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımla Beşiktaş taraftarının tepkisini topladı.

Geçen sezon iç sahada alınan Fenerbahçe yenilgisi sonrasında kadro dışı bırakılan ve kış transfer döneminde takımdan ayrılarak kiralık olarak Fransız ekibi Nice'e imza atan Beşiktaş'ın Fransız savunma oyuncusu Valentin Rosier, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımla siyah-beyazlı taraftarların tepkisini topladı.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Nice forması altında geçiren tecrübeli savunma oyuncusu Rosier, sezonun sona ermesiyle Beşiktaş'a geri döndü. İstanbul'a gelen Fransız savunma oyuncusu, sosyal medyanın gündemine oturan bir paylaşıma imza attı.

Yeni sezonda da Beşiktaş'ın kadrosunda düşünülmeyen 27 yaşındaki sağ bek oyuncusu, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda Galatasaray'ın renkleri olan sarı-kırmızı şortlu fotoğrafına yer verdi.

Söz konusu paylaşım siyah-beyazlı taraftarlar tarafından tepkiyle karşılanırken Rosier'in bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturarak çok sayıda etkileşim aldı.

Geçen sezon kış transfer döneminde Nice'e imza atan tecrübeli savunma oyuncusu, sadece 3 karşılaşmada görev alarak hayal kırıklığı yarattı. İşte Rosier'in sosyal medyayı sallayan o paylaşımı...

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN