Galatasaray'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat'ın hayalleri suya düştü. 12 milyon euroluk yıldız imzayı attı

Galatasaray'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat'ın hayalleri suya düştü. 12 milyon euroluk yıldız imzayı attı

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Okan Buruk'un talimatları üzerine hareket eden sarı-kırmızılılar bu sefer taraftarları heyecana boğacak bir transfere imza atmak üzere. Galatasaray'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat'ın hayalleri suya düştü. 12 milyon euroluk yıldız imzayı attı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu elde eden Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Hem Şampiyonlar Ligi için hem de Süper Lig'de şampiyon olacak bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, bu sefer gözünü Danimarkalı yıldıza dikti. Galatasaray'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat'ın hayalleri suya düştü. 12 milyon euroluk yıldız imzayı attı.

GALATASARAY'DAN BEŞİKTAŞ'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Teknik direktör Okan Buruk'un yönetimine transfer sürecini gerçekleştiren sarı-kırmızılı yönetim yılın bomba imzasını attırmak üzere. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray, Beşiktaş'ın da gündemine gelen Danimarkalı yıldız orta saha Albert Gronbaek için resmi temaslara başladı.

yeni-proje-2024-06-29t094244-416.jpg

HASAN ARAT'IN HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ! 12 MİLYON EUROLUK YILDIZ İMZAYI ATTI

Portekizli yıldız Rafa Silva ile görüşen ancak tecrübeli oyuncuyu ezeli rakibi Beşiktaş'a kaptıran Sarı-Kırmızılılar bu kez transferde kendi 'Gol' atmak istiyor. Galatasaray'ın bu transfer için Norveç ekibi Bodo-Glimt ile temas kurduğu ve 8 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Bodo'nun ise 8 milyon Euro'luk teklifi az bulduğu ve rakamın artırılmasını istediği belirtildi.

yeni-proje-2024-06-29t094231-048.jpg

2022 yılından beri Norveç ekibinde top koşturan Gronbaek'in sözleşmesi 2028 yılında sona eriyor. 8 numara dışında, 10 numara ve sol kanat mevkilerinde de görev yapan Gronbaek, Bodo formasıyla çıktığı 85 maçta 30 gol ve 14 asist üretti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN