Galatasaray'a Alman panzeri geliyor! Dursun Özbek 30 milyon euroluk yıldızı getiriyor. Yönetim Almanya'ya gidiyor, hayırlı olsun

Galatasaray'a Alman panzeri geliyor! Dursun Özbek 30 milyon euroluk yıldızı getiriyor. Yönetim Almanya'ya gidiyor, hayırlı olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme uzatan sarı-kırmızılılarda transfer mesaisi başladı. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray'a Alman panzeri geliyor! Başkan Dursun Özbek 30 milyon euroluk yıldızı getiriyor. Yönetim Almanya'ya gidiyor, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de her kulvarda rekor kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Okan Buruk'un yönetiminde transfer sürecine devam eden sarı-kırmızılılardan bomba haber geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Galatasaray'a Alman panzeri geliyor! Dursun Özbek 30 milyon euroluk yıldızı getiriyor. Yönetim Almanya'ya gidiyor, hayırlı olsun.

GALATASARAY'A ALMAN PANZERİ GELİYOR

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Hücum ve orta saha için deneyimli futbolcular arayan sarı-kırmızılı yönetimden ilk müjdeli haber geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray, Bayern Münih forması giyen Leon Goretzka için sınırları zorluyor. Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmek adına gözünü karartan Aslan, 29 yaşındaki merkez orta saha konusunda artık somut adımlar atmaya başladı.

yeni-proje-2024-06-30t130547-024.jpg

DURSUN ÖZBEK 30 MİLYON EUROLUK YILDIZI GETİRİYOR! YÖNETİM ALMANYA'YA GİDİYOR

Bu transfer operasyonlarını üstlenen İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün, Almanya'da Bayern Münih kulüp yetkilileri ile ikinci bir toplantı yapacak. Leon Goretzka'nın menajeri ile kurulan temas olumlu yönde ilerliyor. 2026 yılına kadar sözleşmesi olan Alman yıldız satış listesinde yer alıyor.

yeni-proje-2024-06-30t130601-600.jpg

Leon Goretzka, geçtiğimiz sezon Bayern Münih formasıyla 42 maça çıktı. Alman yıldız, 6 gol ve 11 asistlik bir performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN