Beton mikseri gelin arabasının üzerine devrildi: 8 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde virajı alamayan bir beton mikseri, gelin arabasının üzerine devrildi. Olay anında gelin arabasının yanında olan 8 yaşındaki bir çocuk yaşamını yitirdi. Feci kazada yaralanan beton mikserinin şoförü hastaneye kaldırıldı.

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde meydana gelen kaza bugün saat 13.00 sularında oldu. Gürsel Mahallesi Kağıthane Caddesi üzerinde virajı alamayan Hüseyin Toyga yönetimindeki beton mikseri, yol kenarında bekleyen gelin arabasının üzerine devrildi.

Bu sırada ailesiyle düğüne gitmek üzere konvoyun önünde bekleyen 8 yaşındaki Emin Berk Nalcı isimli çocuk, beton mikseri ile gelin arabası arasında sıkıştı. Çocuk yaşamını yitirdi.

yeni-proje-11.jpg

Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, polis ve itfaiye sevk edildi. Kazada yaralanan şoför Hüseyin Toyga polis eşliğinde hastaneye götürüldü.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Nalcı’nın cansız bedeni incelenmek üzere ambulans ile adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

yeni-proje-10.jpg

Olay anı güvenlik kameralarına da yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN