Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk gözünün yaşına bakmadı. 10 milyon euroluk yıldızın bileti kesildi

Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk gözünün yaşına bakmadı. 10 milyon euroluk yıldızın bileti kesildi

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık daha sözleşme uzatan sarı-kırmızılı yönetim, yaz transfer dönemini verimli geçirmek istiyor. Bu doğrultuda takımdan birçok futbolcunun gönderilmesi beklenirken ilk ayrılık haberi geldi. Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk gözünün yaşına bakmadı. 10 milyon euroluk yıldızın bileti kesildi. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekorları kırarak şampiyonluğunu ilan Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Şampiyon kadroyu bozmadan ilerlemek isteyen Okan Buruk, bazı futbolcuların biletini kesti. Gelen son dakika ayrılık haberi taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk gözünün yaşına bakmadı. 10 milyon euroluk yıldızın bileti kesildi.

GALATASARAY'DA DEPREM ÜSTÜNE DEPREM!

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılılarda ayrılık haberleri peş peşe geliyor. Son olarak gelen haber taraftarları şoke etti. Ortaya atılan iddialara göre Galatasaray, Tete ile yollarını ayırıyor. Teknik direktör Okan Buruk, yıldız oyuncuyu kadroda düşünmediği öğrenildi.

yeni-proje-2024-06-29t102956-374.jpg

OKAN BURUK BİLETİNİ KESTİ! 10 MİLYON EUROLUK YILDIZ İSİM TAKIMA VEDA EDİYOR

Daha önceden Brezilya Ligi ekiplerinin listesinde olan Tete'ye şimdi de Suudi Arabistan ekipleri talip oldu. Okan Buruk ise yıldız futbolcunun gitmesini istiyor. Suudi Arabistan'dan oldukça dolgun maaş teklifleri alan Tete'nin kısa zaman içinde kararını verip Galatasaray'dan ayrılması bekleniyor.

yeni-proje-2024-06-29t102943-856.jpg

Galatasaray formasıyla 45 maça çıkan Tete 3 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. Tete'nin, Galatasaray ile olan mevcut sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN