Bu radar araç sahiplerinin ocağına incir ağacı dikecek! Trafik cezalarında yeni dönem başladı

Bu radar araç sahiplerinin ocağına incir ağacı dikecek! Trafik cezalarında yeni dönem başladı

Gelişen teknolojiyle hız sınırını aşanlar naneyi yedi. Bu radar sayesinde araç sahiplerinin cebinde 5 kuruş parası kalmayacak. Trafik cezalarında yeni dönem için ışık yakıldı. İşte yeni radar teknolojisi...

BURAK ÖZTOPRAK

Teknolojinin gelişmesiyle radar sistemleri de geliştiriliyor. Otomobil sahipleri artık hız sınırını aşarken iki kere düşünecek. Hızı yüksek olan sürücüler hemen tespit ediliyor. Radar sisteminde yeni dönem başlıyor...

AKILLI RADAR TEKNOLOJİSİ

Türkiye'de trafik denetimlerinde çığır açan bir gelişme yaşandı! Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen yapay zekâ destekli yeni nesil radar sistemi, artık trafikte hız ihlallerini tespit etmek için kullanılıyor. Bu akıllı radar, aynı anda 4 şeritteki tüm araçların hızını ölçebiliyor ve operatöre ihtiyaç duymadan çalışabiliyor.

61164574096af.jpg

ARTIK HIZ SINIRI AŞMAK YOK!

Kurban Bayramı tatilinde de aktif olarak kullanılan bu yeni sistem, hem trafik polisi hem de jandarma trafik ekipleri tarafından kullanılıyor. Yapay zekâ sayesinde araçları tanıyan ve hızlarını tespit eden radar, verileri anında PolNet ağına gönderiyor. Böylece hız sınırını aşan sürücüler anında tespit edilip gerekli işlemler başlatılıyor.

f29bcb90-6b5c-4491-bf99-6b2d369690c1.jpg

HER KOŞULDA KUSURSUZ TESPİT

Gündüz, gece, yağmur, çamur... Hava koşulları ne olursa olsun, bu yeni nesil radar sistemi tüm araçların hızını hatasız bir şekilde tespit edebiliyor. Artık otoyollar dahil tüm karayollarında hız ihlallerine göz açtırmayan bu teknoloji, trafik güvenliğini artırmayı hedefliyor.

hiz-siniri-jpeg.webp

TRAFİKTE YAPAY ZEKÂ DÖNEMİ BAŞLADI!

Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarla geliştirdiği bu akıllı radar sistemi, trafikte yapay zekâ döneminin başladığının en büyük göstergesi. Hızlı, güvenilir ve etkili olan bu teknoloji sayesinde yollarımız daha güvenli hale geliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN