Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe'ye 16 milyon sterlin'lik büyük kıyak! Yıldız oyuncuyu İstanbul'a getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe'ye 16 milyon sterlin'lik büyük kıyak! Yıldız oyuncuyu İstanbul'a getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertlilerden bomba haber geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe'ye 16 milyon sterlin'lik büyük kıyak! Yıldız oyuncuyu İstanbul'a getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Özellikle hücum hattını güçlendirmek isteyen sarı-lacivertli yönetimden ilk transfer müjdesi geldi. Taraftalar bu haberle heyecana boğulacak. Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe'ye 16 milyon sterlin'lik büyük kıyak! Yıldız oyuncuyu İstanbul'a getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

ACUN ILICALI'DAN FENERBAHÇE'YE 16 MİLYON STERLİN'LİK BÜYÜK KIYAK

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle hücum hattını güçlendirmek isteyen sarı-lacivertli yönetimden ilk transfer müjdesi geldi. Fotospor'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Acun Ilıcalı'nın FC Barcelona'dan sonra Everton'ın da talip olduğu İngiltere'deki takımı Hull City'nin yıldızı Jaden Philogene'yi hediye edeceği iddia edildi.

yeni-proje-2024-06-30t122334-668.jpg

YILDIZ OYUNCUYU İSTANBUL'A GETİRİYOR

Everton, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City ile etkileyici bir sezonun ardından büyük ilgi gören Jaden Philogene'yi transfer etmek için yarışa girdi. FC Barcelona, Jamaika asıllı oyuncuyla ilgilenen kulüplerden biri. Acun'un 12 ay önce yaklaşık 5 milyon sterlin'e satın aldığı Philogene için rakamın 16 milyon sterlin civarında olduğu belirtildi.

yeni-proje-2024-06-30t122350-731.jpg

Çıkan son iddialara göre ise Acun Ilıcalı'nın yıldız oyuncuyu İstanbul'a getirerek Fenerbahçe ile anlaşmasını sağlayacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN