Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho dünya starının fişini çekti. Arkadaşlarıyla vedalaştı, Hırvatistan'a gidiyor

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho dünya starının fişini çekti. Arkadaşlarıyla vedalaştı, Hırvatistan'a gidiyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Jose Mourinho yönetiminde taktik çalışmalara başlayan sarı-lacivertlilerde transferde sıcak dakikalar yaşanıyor. Takımda kimler kalıp kalmayacağı merak konusu olurken bir ayrılık haberi daha geldi. Taraftarın sevgilisi gidiyor. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho dünya starının fişini çekti. Arkadaşlarıyla vedalaştı, Hırvatistan'a gidiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok futbolcunun takımdan gönderilmesi beklenirken bir ayrılık haberi daha geldi. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho dünya starının fişini çekti. Arkadaşlarıyla vedalaştı, Hırvatistan'a gidiyor.

FENERBAHÇE'DE DEPREM ÜSTÜNE DEPREM!

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun yönetiminde çalışmalarına tam gaz devam eden sarı-lacivertlilerde ayrılık haberleri peş peşe geliyor. Son olarak Akşam'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Edin Dzeko ile yollarını ayırıyor. Edin Dzeko'nun Hırvat ekibi Hajduk Split'e transfer olacağı iddia edildi.

yeni-proje-2024-06-29t084340-726.jpg

MOURINHO DÜNYA STARININ FİŞİNİ ÇEKTİ! ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI

Edin Dzeko, Hajduk Split Teknik Direktörü Gennaro Gattuso ve sportif direktör Nikola Kalinic'in teklifini kabul etti. Dzeko'nun Hırvat ekibine transfer olmak için tüm şartları kabul ettiği ifade edilirken, Boşnak yıldızın Hajduk Split ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı yazıldı.

yeni-proje-2024-06-29t084355-239.jpg

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 46 resmi maça çıkan Edin Dzeko bu karşılaşmalarda 25 gol, 10 asistlik skor katkısı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN