Yarınki duruşma öncesi kardeşinden Sinan Ateş paylaşımı: Meşrulaştırmaya çalıştığınız suçlar sizi de ateşe atar

Yarınki duruşma öncesi kardeşinden Sinan Ateş paylaşımı: Meşrulaştırmaya çalıştığınız suçlar sizi de ateşe atar

Öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in kız kardeşi Selma Ateş, yarın görülecek olan Sinan Ateş cinayeti duruşması öncesinde sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Ateş, "Unutmayın! Meşrulaştırmaya çalıştığınız suçlar bir gün sizi de ATEŞ'e atar" dedi.

Sinan Ateş cinayetinin yarın görülecek duruşmasından önce Selma Ateş, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Sinan Ateş'in kız kardeşi olan Selma Ateş, sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı:

"Hiçbir nedene dayanmaksızın en korkunç suçları işleyenlerin, eylemlerini pek çok nedenle nasıl ustalık ile örtmeye çalıştıklarını görüyoruz. İşin en trajik yanı suçun çoğu kez onu işleyen değil, o suçtan zarar gören toplum tarafından icat edilip meşrulaştırıldığı gerçeğidir. Unutmayın! Meşrulaştırmaya çalıştığınız suçlar bir gün sizi de ATEŞ'e atar."

Bu sözleriyle Selma Ateş, suçların toplum tarafından meşrulaştırılmasının tehlikelerine dikkat çekiyor ve suç işleyenlerin yaptıkları eylemleri nasıl gizlemeye çalıştıklarını vurguluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN