Al-Qadsiah'dan Icardi'ye dev teklif

Al-Qadsiah'dan Icardi'ye dev teklif

Suudi Arabistan ekibi Al-Qadsiah, Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye dev bir teklifte bulundu. Arabistan temsilcisi, Icardi'yi transfer edebilmek için kesenin ağzını açtı.

Trendyol Süper Lig'de üst üste 2'inci şampiyonluğunu yaşayan Galatasaray'da taraftarların sevgilisi haline gelen Mauro Icardi'ye teklif yağmaya devam ediyor.

Tuttomercato'da yer alan habere göre; Suudi Arabistan ekibi Al-Qadsiah, Mauro Icardi'yi kadrosuna katmak istiyor. Haberde Suudi kulübünün Arjantinli golcüye 2 yıl için bonuslarla birlikte toplam 50 milyon euro teklif ettiği belirtildi. Icardi'ye, daha önce de Arabistan'dan teklif gelmiş ancak Icardi tercihini Galatasaray'dan yana kullanmıştı.

Mauro Icardi'nin, en az 1 yıl daha Galatasaray'da kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. 31 yaşındaki golcü, Galatasaray kariyerinde 73 maça çıktı ve 55 gol, 20 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN