Galatasaray 55 milyon euroluk savunmacıyla anlaşmaya vardı! Aslan bombayı patlattı... İmzalar atılııyor!

Galatasaray 55 milyon euroluk savunmacıyla anlaşmaya vardı! Aslan bombayı patlattı... İmzalar atılııyor!

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı hedefleyen Galatasaray, 55 milyon euroluk savunmacı ile el sıkıştı. Aslan, transferi açıklamak için geri sayıma geçti.

Geçen sezon kış transfer döneminde Fransız savunma oyuncusu Sacha Boey'i 30 milyon euro karşılığında Alman devi Bayern Münih'e satarak tarihi bir transfer geliri elde eden Galatasaray, yeni sağ bekini buldu. Boey'in takımdan ayrıldığı günden bu yana sağ bek arayışında olan sarı-kırmızılı ekip, mutlu sona ulaştı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğunu yaşayan Galatasaray, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Geçen sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı Hakim Ziyech'in bonservisini alan sarı-kırmızılı ekip, bu kez sağ bek transferinde mutlu sona ulaştı.

Fanatik'in haberine göre; Yeni sezonda 25. şampiyonluğa ulaşmayı ve 5. yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray, İngiliz devi Manchester United formasını terleten 26 yaşındaki sağ bek oyuncusu Aaron Wan-Bissaka transferinde mutlu sona ulaştı.

Sarı-kırmızılı ekibin İngiliz savunma oyuncusu ile 4 yıllık anlaşma imzaladığı öne sürüldü. Galatasaray'ın Bissaka transferi için United ile pazarlıklara devam ettiği iddia edilirken transferin kısa süre içerisinde tamamlanabileceği ileri sürüldü.

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan İngiliz savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 55 milyon euro bonservis bedeli ödendi. İngiliz savunma oyuncusu geçtiğimiz sezon United forması altında 30 karşılaşmada görev alırken takımına 3 asistlik katkı sundu.

Inter Milan prepare offer for Man United defender Aaron Wan-Bissaka

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN