Haliç Köprüsü'nde Mecidiyeköy yönü trafiğe kapanıyor

Haliç Köprüsü'nde Mecidiyeköy yönü trafiğe kapanıyor

İBB, Haliç Köprüsü metrobüs yolunda yapılacak asfalt yenileme çalışması nedeniyle 3 Temmuz saat 23.00'ten itibaren orta köprünün Mecidiyeköy istikametini trafiğe kapatacak. Çalışmanın 8 Temmuz saat 05.00'e kadar tamamlanması planlanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan açıklamaya göre, Haliç Köprüsü metrobüs yolunda büyük çaplı bir asfalt yenileme çalışması yapılacak. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilecek olan bu çalışma, mevcut asfaltın eskimiş ve sürüş konforunu olumsuz etkileyen kısımlarının yenilenmesini hedefliyor.

ÇALIŞMANIN DETAYLARI VE SÜRESİ: 8 TEMMUZ'A KADAR GERÇEKLEŞECEK

Asfalt yenileme çalışması, 3 Temmuz'da saat 23.00'te başlayacak ve 8 Temmuz saat 05.00'e kadar tamamlanması planlanıyor. Çalışmanın ilk gününde, mevcut asfalt metrobüs yolundan sökülecek. Bu işlemin tamamlanmasının ardından, yola yeni ve dayanımı yüksek asfalt serilecek.

Çalışmalar süresince, trafik akışının güvenli bir şekilde sağlanabilmesi için Ulaşım ve Trafik Komisyonu (UTK) kararı doğrultusunda gerekli uyarıcı ve trafik işaret levhaları kullanılacak. D-100 kara yolu Haliç orta köprüsünün Mecidiyeköy istikameti trafiğe kapatılacak. Ancak, bölgede trafik sirkülasyonu yan yoldan sağlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN