Kendine güvenen denesin! Papağanların arasındaki kelebeği 13 saniyede ancak çok zekiler görebiliyor

Kendine güvenen denesin! Papağanların arasındaki kelebeği 13 saniyede ancak çok zekiler görebiliyor

Kendine güvenenler için bu test tam bir çerez. Tamamen papağanlardan oluşuyor gibi duran bu görselde aslında minik bir de kelebek görünüyor. Ancak o kelebeği yalnızca çok zekiler 13 saniyede görebiliyor. Bakalım siz gizli kelebeği kaç saniyede göreceksiniz…

Zekasına güvenen herkes gözlem yeteneğine de bir o kadar güvenir ve en ufak detayları bile kısa sürede fark eder. Hem zeka jimnastiği hem de görsel hafızayı güçlendirmek için hazırlanan zeka testleri ise kendine güvenenler için epey eğlenceli etkinlikler oluyor.

papaganlarin-arasina-gizlenen-kelebek.png

Eğer siz de kendinize güveniyorsanız bu görselde yer alan papağanların arasına gizlenen minik kelebeği 13 saniyelik sürede fark edeceksinizdir. Evet süreniz çoktan başladı bile. Yapmanız gereken sadece sakin olmak ve doğru yere odaklanarak, papağanların arasındaki küçük kelebeği fark etmek.

KELEBEK NEREDE?

Hala görselin her yerini inceliyor musunuz? Eğer küçük kelebeği göremediyseniz size ufak bir ipucu verelim. Papağanların arasındaki kelebeği görmek için görselin sol tarafında odaklanın.

Vee süremiz doluyor. İşte papağanların arasına gizlenen o küçük kelebek:

papaganlarin-arasindaki-gizli-kelebek.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN