12 saniyede farkı bulan Einstein’a kafa tutuyor! Nohut pişiren iki adam arasındaki farkları kimse bulamıyor

12 saniyede farkı bulan Einstein’a kafa tutuyor! Nohut pişiren iki adam arasındaki farkları kimse bulamıyor

Zorlu zeka oyunlarına kafa tutanlar buraya! Hem bilişsel işlevlerinizi arttırıp hem de beyninizi sağlıklı tutmak için zaman zaman zeka oyunlarının bize sunmuş olduğu faydalardan yararlanıyoruz. IQ seviyenizi ölçerken eğlenmek sizin de hakkınız. 12 saniyede iki resim arasındaki farkı bulan Einstein'a kafa tutuyor.

Zeka bulmacaları yaş fark etmeksizin büyük küçük herkesin ilgisini çekiyor. Resimde gördüğünüz yemek yapmayı seven bu adamın iki resim arasındaki farklarını 12 saniyede bulan yüksek IQ'lu çıkıyor. Resimler arasında Toplam 3 fark yer alırken bu farkı sadece belli başlı kişiler fark ediyor.

İKİ RESİM ARASINDAKİ FARKLARA ODAKLANIN

Görmüş olduğunuz resimde toplam 3 adet fark bulunuyor. 12 saniye dolmadan bunları fark edenler ise yüksek IQ listelerine adını yazdırıyor. IQ seviyenizi gözler önüne serecek bu test sizin gerçek kişiliğinizi de ortaya çıkarıyor. Gelin hep birlikte testte geçelim.

Yemek pişiren iki yaşlı aşçı arasındaki 3 fakı sadece yüksek IQ'su olanlar 12 saniyede buluyor - Resim : 1

İki resim arasındaki farkı 12 saniyede bulamadıysanız üzülmenize gerek yok. Testi yeniden çözebilir veya aşağıdan yanıtını öğrenebilirsiniz.

CEVAP

Yaşlı adamın önlüğüne, etlere ve tasa dikkat edenler zorlanmadan 3 farkı bulmayı başardı.

Yemek pişiren iki yaşlı aşçı arasındaki 3 fakı sadece yüksek IQ'su olanlar 12 saniyede buluyor - Resim : 5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN