Ölümden dönen 63 yaşındaki oyuncu, dördüncü kez dünyaevine girdi! Yaş farkı dikkat çekti

Ölümden dönen 63 yaşındaki oyuncu, dördüncü kez dünyaevine girdi! Yaş farkı dikkat çekti

Burak Sergen, dördüncü kez nikah masasına oturdu. Kendi tiyatrosunda genel müdür olarak görev alan Gizem Şağban ile gözlerden uzak bir aşk yaşıyan ünlü oyuncu, resmen dünyaevine girdi. İşte detaylar...

Burak Sergen ve Gizem Şağban, geçtiğimiz haftalarda mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırmaya karar verdi. Burak Sergen, Gizem Şağban ile İstanbul Sarıyer'de bulunan Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleşecek düğünle dünyaevine girdi.

37 yaşındaki eşine duyduğu sevgiyi, "Cici bir arkadaşımdı. Şimdi çok sevgili bir karım oldu" diyerek ifade eden 63 yaşındaki oyuncunun mutluluğu gözlerinden okundu.

Gizem Şağban, basın mensuplarının, "Nasıl bir evlilik teklifi geldi?" sorusu üzerine, "O da özel. Bize özel kalsın. Her şey çok güzeldi, nazar değmesin" ifadelerini kullandı.

burak-sergen-kac-kez-evlendi-esleri-kim-5.jpg

BURAK SERGEN KAÇ KEZ EVLENDİ?

Tele1'de yer alan habere göre, daha önce üç kez nikah masasına oturan Burak Sergen, 1991-1992 yılları arasında şarkıcı Pamela Spence, 1999-2018 yılları arasında Işıl Sergen, 2021-2024 yılları arasında Nihan Ünsal ile evlilik yaşamıştı.

ÖLÜMDEN DÖNMÜŞTÜ

Burak Sergen, 2021 yılında koronavirüse yakalanmış ve 46 gün hastanede tedavi görmüştü. Sağlığına kavuşan ünlü oyuncu, hastalık sonrası nişanlısı Nihan Ünsal ile 4 Haziran 2021 tarihinde evlenmişti.

Burak Sergen nikahtan sonra, "Birlikte sonuna kadar gideceğim insanı buldum" demişti. Fakat Burak Sergen'in üçüncü evliliği kısa sürdü. Deneyimli oyuncu, Nihan Ünsal ile evliliğinde ihanet haberiyle sarsılmıştı. Burak Sergen, zina suçlamasıyla boşanma davası açmıştı.

Mutlulukları üç yıl süren ikili, 2024 yılının başında boşanmıştı.

burak-sergen-kac-kez-evlendi-esleri-kim-4.jpg

burak-sergen-kac-kez-evlendi-esleri-kim-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN