'Siyah Kalp'in başrolü belli oldu

'Siyah Kalp'in başrolü belli oldu

Oyuncu Burak Tozkoparan, Tims&B yapımcılığında Show TV için hazırlanan "Siyah Kalp" dizisinin erkek başrol oyuncusu oldu. Tozkoparan, dizide Kerem adında karizmatik bir karaktere hayat verecek

Burak Tozkoparan, Tims&B yapımı ve Show TV'de yayınlanacak olan "Siyah Kalp" dizisinin erkek başrol oyuncusu olarak izleyiciyle buluşacak.

Tozkoparan, dizide "Kerem" adında karizmatik bir karaktere hayat verecek. Başarılı oyuncu, son olarak "Ateş Kuşları" dizisindeki performansıyla dikkat çekmişti.

"Siyah Kalp", Kapadokya'nın büyüleyici atmosferinde geçecek ve geçmişteki sırlar ve aile içi ilişkiler gibi temaları işleyecek.

"Siyah Kalp", yeni sezonda Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. Dizinin çekimlerinin ise yakında başlaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN