Alperen Duymaz iddialı diziyle anlaştı

Alperen Duymaz iddialı diziyle anlaştı

Hilal Saral’ın yönetmen koltuğuna oturacağı yeni Ay Yapım dizisi “Hayat Hırsızı” temmuz ortasında sete çıkacak. Dizinin başrolü Cemre Baysel'e oyuncu Alperen Duymaz eşlik edecek.

“Avenida Brasil” dizisinden uyarlanan “Hayat Hırsızı” kod adlı dizi, NOW’ın yeni sezona hazırladığı iddialı projelerinin başında geliyor. Aybike Ertürk’ün yazdığı dizide Cemre Baysel babasının intikamı almak için üvey annesinin evine yıllar sonra Leylim adıyla çalışmak için giden Leyla’ya hayat verecek.

1-012.jpgCemre Baysel

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; dizinin başrol erkek karakteri Civan’la ilgili görüşen oyuncu Alperen Duymaz da diziyle el sıkıştı.

BİRÇOK İNLÜ İSİM KADRODA

Oyuncu Gonca Vuslateri ise Leyla’nın üvey annesi Nur’a hayat verecek. Cengiz Bozkurt “Tufan” yani Tufo’nun babası Selman’ı canlandıracak. Hilal Saral’ın yöneteceği dizinin futbolcu Tufo’su için Halil İbrahim Ceyhan’la görüşülüyor.

Nur'un yasak aşkı Mali rolü için de sezon sonunda Kızılcık Şerbeti’ne veda eden Yiğit Kirazcı’yla görüşülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN