27 yıl önce kuruldu krize yenildi! Kayseri’nin devinden konkordato ilanı: Alacaklılar için o tarihe çağrı yapıldı

27 yıl önce kuruldu krize yenildi! Kayseri’nin devinden konkordato ilanı: Alacaklılar için o tarihe çağrı yapıldı

Ekonomik krizden kaynaklı artış gösteren konkordato ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Öyle ki yeni haber Kayseri’den gelirken, o şirket 27 yıl önce kuruldu krize yenildi. İşte, Kayseri’den gelen yeni konkordato haberinin detayları…

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle konkordato ilan eden şirketlerin sayısında belirgin bir artış yaşanıyor. Bu kapsamda, Afra Profil Yapı Elemanları Şirketi de konkordato talebinde bulunan firmalar arasına katıldı. Şirketin mali durumunu düzeltebilmek amacıyla konkordato ilan ettiği ve alacaklıları bilgilendirme amacıyla duyuruda bulunduğu bildirildi.

ALACAKLILARA ÇAĞRI: KONKORDATO TOPLANTISINA KATILIM ÖNEMLİ

Afra Profil Yapı Elemanları Şirketi, alacaklılarına yönelik bir çağrı yaparak toplantıya katılım sağlamalarının önemine dikkat çekti. Yapılan duyuruda, “Toplantıya katılım sağlamayan alacaklıların, İcra ve İflas Kanununun 302. maddesinin son fıkrası gereğince, toplantının bitimini takip eden yedi günlük iltihak süresi içerisinde Komiserliğimizin Uğur Evler Mahallesindeki adresine bizzat gelerek konkordatonun kabulü veya reddi yönünde oy kullanabilecekleri” ifadesi yer aldı. Ayrıca, toplantıya katılmayan ve iltihak süresi içinde oy kullanmayan alacaklıların konkordato teklifini reddetmiş sayılacağı belirtildi.

afra-profil-yapi-1.jpg

BELGE İNCELEME VE TOPLAMA DETAYLARI

Afra Profil Yapı Elemanları Şirketi'nin konkordato süreci kapsamında düzenleyeceği toplantının detayları da açıklandı. Toplantı, 5 Ekim 2024 tarihinde, Mimar Sinan OSB 19. Caddede bulunan adreste, saat 14:30 - 15:30 arasında gerçekleştirilecek. Ayrıca, alacaklıların belgeleri inceleyebileceği tarihler ise 26 Eylül 2022 - 4 Ekim 2024 tarihleri arasında, saat 11:00 - 16:00 arası olarak duyuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN