Instagram yeni özelliğini patlattı! Artık herkes göremeyecek: Bu özellik çok tutulur

Instagram yeni özelliğini patlattı! Artık herkes göremeyecek: Bu özellik çok tutulur

Milyonlarca Instagram kullanıcısını ilgilendiriyor! Yeni özelliğini duyurdu! Artık herkes göremeyecek! Bu özellik çok tutulacak...

Instagram, kullanıcı deneyimini daha interaktif hale getirmek amacıyla yeni bir özellik duyurdu: "Canlı Yayında Yakın Arkadaşlar". Bu yenilik, kullanıcıların sadece Yakın Arkadaş listelerindeki kişilerle birlikte canlı yayın yapabilmelerine olanak tanıyor. Perşembe günü açıklanan bu özellik, Instagram kullanıcıları arasında büyük bir ilgi uyandırdı ve platformda yeni bir etkileşim alanı oluşturmayı hedefliyor.

YAKIN ARKADAŞLAR LİSTESİ İLE ÖZEL PAYLAŞIMLAR

Instagram, yakın arkadaş özelliğini gönderiler kısmında test ediyor - egirişim

Yakın Arkadaşlar listesi, kullanıcıların belirlediği özel bir grup insanı içerir ve genellikle daha samimi içeriklerin paylaşıldığı bir alan olarak kullanılır. Yeni özellik sayesinde bu samimiyet, canlı yayınlar üzerinden de devam edebilecek. Artık kullanıcılar, en fazla üç kişiyle birlikte canlı yayın yapabilecekleri gibi, Yakın Arkadaşlarıyla daha özel ve kısıtlı bir ortamda etkileşimde bulunabilecekler.

INSTAGRAM'IN YENİ ÖZELLİĞİ İLE ANLIK PAYLAŞIMLAR

Sohbetlere Renk Katan Chatbot Instagram'a Geliyor! - Tamindir

Instagram'ın bu yeni özelliği, kullanıcıların arkadaşlarıyla spontane buluşmalar düzenlemelerine, mizahı paylaşmalarına, geziler planlamalarına veya birlikte ödev yapmalarına olanak tanıyacak şekilde tasarlandı. Kullanıcılar, sadece rahatça vakit geçirip gerçek zamanlı olarak etkileşimde bulunabilecekleri bir ortam da yaratabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN