Tehlikeli 'oyun' can aldı! 5 yaşındaki çocuk babasını vurdu

Tehlikeli 'oyun' can aldı! 5 yaşındaki çocuk babasını vurdu

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, 5 yaşındaki bir çocuk, evde bulduğu babasının tabancasıyla 'oynarken' kazara ateş etti. Başından vurulan baba Cüneyt Rahim, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Yenişehir Mahallesi'nde 22 Haziran'da saat 10.30 sıralarında meydana gelen olayda, Suriye uyruklu Cüneyt Rahim, evinin salonunda tabancayla başından vuruldu.

9572526.jpg

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Rahim, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen bir gün sonra hayatını kaybetti.

9572519.jpg

Olayla ilgili Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Yapılan soruşturma sonucunda, Rahim'in 5 yaşındaki oğlu B.R.'nin evde bulduğu babasının tabancasıyla oynarken kazara ateş ettiği belirlendi.

9572524.jpg

Tek kurşunla başından vurulan Rahim, otopsi işlemlerinin ardından Erkilet Bülbülpınarı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

9572522.jpg

Küçük bir çocuğun oyun olmayan oyunu sonucu yaşanan acı olay, silah güvenliği ve çocukların korunması konularında daha dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN