Ordu için afet uyarısı! Uyarılar peş peşe geldi. Valilik uyardı: Herkes tedbirini alsın

Ordu için afet uyarısı! Uyarılar peş peşe geldi. Valilik uyardı: Herkes tedbirini alsın

Ordu'da bugün Kimse dışarı çıkmak istemeyecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Valilik tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda Ordu için afet uyarısı yapıldı. Valilik, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı acil tedbir çağrısında bulundu.

Gece saatlerinde başlayan kuvvetli yağışlar etkisini sürdürürken Ordu geneli için acil tedbir uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Valilik tarafından yapılan uyarılar doğrultusunda yağışların etkisinde arttırması bekleniyor. Yağışların şiddetlenmesi durumunda vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği vurgulandı. İşte tüm detaylar…

METEOROLOJİDEN AFET UYARISI

Ordu genelinde bu gece başlayan kuvvetli yağışın etkisini daha da artırması bekleniyor. Meteoroloji uzmanlarından il genelinde afet boyutunda yağışlar beklendiği uyarısını yaparken bir uyarı da Ordu Valiliği'nden geldi.

Ordu'da şiddetli yağış etkili oldu - Son Dakika Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, Ordu ve çevresinde devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m²) ve yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m²) olacak.

Valilikten yapılan açıklamada, beklenen kuvvetli yağış nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği vurgulandı.

Ordu Valisi Muammer Erol, "İlgililere ve vatandaşlarımıza önemle duyurulur," diyerek vatandaşları uyardı.

meteoroloji-ordu-afet-kapak.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN