EURO 2024'te çeyrek final eşiğinde: İspanya ve İngiltere bugün sahne alıyor

EURO 2024'te çeyrek final eşiğinde: İspanya ve İngiltere bugün sahne alıyor

EURO 2024 heyecanı bugün Gürcistan-İspanya ve İngiltere-Slovakya arasındaki kritik maçlarla devam ediyor.

EURO 2024'te bugün çeyrek finale yükselecek iki takım daha belli olacak. Heyecanın dorukta olduğu maçlarda İspanya, Gürcistan ile karşı karşıya gelirken, İngiltere ise Slovakya ile mücadele edecek.

İSPANYA - GÜRCİSTAN MAÇI

Bu akşam TSİ 22:00'da Köln Stadı'nda oynanacak İspanya-Gürcistan maçı büyük bir çekişmeye sahne olacak. İspanya, zorlu B Grubu'nu lider tamamlarken, Gürcistan ise son maçta Portekiz'i yenerek son 16 turuna kalmayı başardı. İki takım daha önce 7 kez karşı karşıya geldi ve İspanya resmi maçların tamamında galip gelirken, Gürcistan tek galibiyetini özel maçta elde etti.

İspanya'da Nacho Fernandez ve Ayoze Perez'in hafif sakatlıkları bulunuyor ve forma giyip giyemeyecekleri maç saatinde belli olacak. Gürcistan ise orta saha oyuncusu Anzor Mekvabishvili'den cezalı olduğu için faydalanamayacak.

MUHTEMEL 11'LER

İspanya: Unai Simon, Carvajal, Le Normand, Laporte (Nacho), Cucurella, Pedri, Rodri, Fabian Ruiz, Yamal, Morata, Williams

Gürcistan: Mamardashvili, Tsitaishvili, Dvali, Kashia, Kverkvelia, Kakabadze, Kochorashvili, Kiteishvili, Chakvetadze, Kvaratskhelia, Mikautadze

İNGİLTERE - SLOVAKYA MAÇI

Günün ilk maçında ise TSİ 19:00'da Arena AufSchalke'de İngiltere ile Slovakya karşı karşıya gelecek. Maçı Türk hakem Halil Umut Meler yönetecek. İngiltere, C Grubu'nu lider tamamlarken, Slovakya ise E Grubu'nda en iyi üçüncüler arasına girerek son 16 turuna yükseldi. İki ekip daha önce 6 kez karşılaştı ve bu maçların 5'ini İngiltere kazandı, 1 maç berabere bitti.

İngiltere'de Luke Shaw, Kieran Trippier ve Declan Rice'ın sağlık durumları belirsizliğini koruyor.

MUHTEMEL 11'LER:

İngiltere: Pickford, Walker, Stones, Guehi, Trippier, Mainoo, Rice, Saka, Bellingham, Gordon, Kane

Slovakya: Dubravka, Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko, Kucka, Lobotka, Duda, Schranz, Bozenik, Haraslin

Bu iki heyecan dolu maçın ardından çeyrek finale yükselecek iki takım daha belli olacak. Futbolseverler için unutulmaz bir gün olacağa benziyor!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN