Beşiktaş'ta Aboubakar'ın fişi kesildi! Hasan Arat 14 milyon euroluk golcüyü getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta Aboubakar'ın fişi kesildi! Hasan Arat 14 milyon euroluk golcüyü getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde transfer çalışmalarına devam eden siyah-beyazlılarda forvet arayışı devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'ta Aboubakar'ın fişi kesildi! Başkan Hasan Arat 14 milyon euroluk golcüyü getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Uzun süredir teknik direktör arayışında olan siyah-beyazlılar son olarak Giovanni van Bronckhorst ile anlaşmaya vardı. Hücum hattını güçlendirmek isteyen Kara Kartal sonunda aradığı golcüyü buldu. Beşiktaş'ta Aboubakar'ın fişi kesildi! Hasan Arat 14 milyon euroluk golcüyü getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı uğurlu olsun.

BEŞİKTAŞ'TA ABOUBAKAR'IN FİŞİ KESİLDİ

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Forvet arayışında olan siyah-beyazlılar aradığı ismi Portekiz'de buldu. Akşam'da yer alan habere göre Beşiktaş, santrfor bölgesi için Benfica'da forma giyen Arthur Cabral'u transfer etmek için temas kurdu.

yeni-proje-2024-06-30t120611-411.jpg

HASAN ARAT 14 MİLYON EUROLUK GOLCÜYÜ GETİRİYOR! HAYIRLI UĞULRU OLSUN

Beşiktaş, Benfica'nın Brezilyalı forveti Arthur Cabral için harekete geçti. Cabral'in Beşiktaş'ın forvet listesinde üst sıralarda yer aldığı ve anlaşma şartları için Benfica ile harekete geçtiği belirtildi. Başkan Hasan Arat'ın ise bu transferle yakından ilgilendiği kaydedildi.

yeni-proje-2024-06-30t120625-311.jpg

Benfica'nın 2023 yazında 20 milyon euro bonservis bedeliyle Fiorentina'dan kadrosuna kattığı 26 yaşındaki golcü, geçen yıl Portekiz ekibi için çıktığı 43 maçta 11 gol atıp 3 asist yaptı. Cabral, kariyerinde daha önce Palmeiras, Basel ve Fiorentina formaları giymişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN