Aydın-Muğla deniz otobüsü seferleri Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda başladı

Aydın-Muğla deniz otobüsü seferleri Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Bodrum-Turgutreis-Didim deniz otobüsü seferleri hizmeti açılışı CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla Didim’den başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 1 Temmuz Kabotaj Bayramı’nda başlayan Bodrum Turgutreis- Aydın Didim arası deniz otobüsü seferleri açılış töreni Didim ilçesi D-Marin yolcu iskelesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımı ile yapıldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ev sahipliğinde düzenlenen açılışa CHP Milletvekilleri, il, ilçe başkanları, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Deniz ulaşımını daha verimli hale getirmek ve denizlerden daha fazla faydalanmak amacıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Bodrum-Turgutreis-Didim deniz otobüsü seferlerini 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda başlattı.

Özlem Çerçioğlu; “Büyükşehir Belediyeleri olarak işbirliğimiz devam edecek”

Deniz otobüsü seferleri için düzenlenen açılış töreninde konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu şunları söyledi; “Bugün iki ilimizin ortak başlattığı ayrıca Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda başlamasından çok mutluyum. Bu bir ilk oluyor, huzurlarınızda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Ahmet Aras’a da teşekkür ediyorum. Bu işbirliklerimizin devamı gelecek.” dedi.

Ahmet Aras; “Kabotaj Bayramı Türk Milleti’nin denizlerdeki bağımsızlığıdır”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN