Ankaralılar sandalyelerini kaptığı gibi koşuyor! 4 noktada heyecan doruklarda yaşanacak! Tüm Ankara burada toplanacak

Ankaralılar sandalyelerini kaptığı gibi koşuyor! 4 noktada heyecan doruklarda yaşanacak! Tüm Ankara burada toplanacak

Ankaralılar sandalyelerini kaptığı gibi soluğu burada alacak. 4 farklı noktada heyecan doruklarda yaşanıyor. Tüm Ankara bir an olsun gözünü kırpmak istemeyecek. İşte tüm detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediyesi tüm Ankaralıları bir araya topladı. 4 farklı noktada dev ekranlar kuruluyor sandalyesini alan soluğu burada alıyor. Tüm Türkiye'nin aynı anda aynı noktaya odaklandığı o saniyeleri anbean soluksuz izleyeceksiniz. İşte tüm detaylar…

DEV EKRANDA MAÇ HEYECANI

Milli takımımızın heyecan dolu maçı dev ekranlarda tüm Ankaralılar ile birlikte izlenecek. 2 Temmuz Salı günü saat 22.00'de gerçekleştirilecek Türkiye Avusturya karşılaşması için nefesler tutuldu. Bu heyecanı hep birlikte yaşamak isteyenler Salı günü Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan dev ekranlarda maç heyecanını yaşayacak. Ankara'da dev ekranların kurulacağı yerler şu şekildedir:

  • Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı ( Ücretsiz taraftar atkısı dağıtılacaktır )
  • Altınpark
  • Batıkent Rekreasyon Alanı
  • BAKAP

DEV EKRANDA SON 16 TURU HEYECANI! ???????? Milli takımımızın heyecan dolu maçını dev ekranda birlikte izlemeye ne dersiniz? 2 Temmuz Salı günü saat 22.00’de Türkiye - Avusturya karşılaşmasını coşkuyla takip etmek için yerinizi alın. ???? Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı ???? Altınpark ???? Batıkent Rekreasyon Alanı ???? BAKAP Sandalyeni kap gel, bu heyecanı birlikte yaşayalım!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN